
Kochani! Spotkajmy się przy stole! 

Mamy przyjemność ogłosić, że nasza restauracja dołączyła do wiosennej edycji RestaurantWeek®!
Festiwal popisowych menu startuje już 4.03!
Zapraszamy na przygotowane przez naszego Chefa Mateusza Janusza 3 popisowe dania + ikoniczny cocktail w festiwalowej cenie od 69,99 !
Menu 


Makrela marynowana/ tatar z matiasa holenderskiego / tapioka infuzowana yuzu / żel z kiszonej cytryny

Filet z perliczki / jajko po szkocku z salssicią / sos tymiankowy / jarmuż / piklowana marchew

Beza pavlova / mascarpone / grillowany ananas
Menu 


Krem z palonego pora, miso i wędzonego ziemniaka / terina z pora i nori / tofu w sezamie

Kopytka leniwe z twarogiem z nerkowca / sos Bulgogi / szczypior / pak choi / grillowany boczniak

Wegański sernik chałwowy na spodzie z dubajskiej czekolady / czarna porzeczka malina liofilizowana