Tarta z sałatka „tabbouleh "

Walentynki 2023 ! 

Z okazji 14 lutego nasz Szef kuchni Mateusz Janusz przygotował specjalne menu walentynkowe !

Menu

Przystawki To Share

Podwędzany tatar wołowy z jadalnym złotem

Pierożki gyoza z przegrzebkami , truskawką i yuzu

Tatar z pomidorów z wegańskim majonezem pistacjowym

Focaccia z olejem z góry św Wawrzyńca i rozmarynem

Dania główne (do wyboru)

Skalnik / langustynka / sos mouclade/ szpinak  / marchew po koreańsku / brokuł bimi / frytki z polenty

Jeleń /salsa z  chorizo i derenia  / smashed potatoes z wędzonym kozim serem / shimeji w tempurze / sos z czerwonego wina

Tarta z cukinia i  słonecznikiem  / wegańskie  kofty  / sos szafranowy z orzechami nerkowca / shimeji w tempurze / piklowana dynia z hibiskusem

Deser To Share

Assiette czekoladowe / parfait z 3 rodzai czekolad / trufle / czekoladowy krem brulle / truskawki w czekoladzie / kawior czekoladowy

Cena za osobę 249 złotych